Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Házhoz szállítás díjszabása

Belföld bruttó 20.000 Ft vásárlás alatt: bruttó 1190 Ft
Belföld bruttó 20.000 Ft vásárlás felett: ingyenes
Európai Unió (Magyarországon kívül) nettó 100.000 Ft vásárlás alatt: nettó 3990 Ft

Szállítási határidő

Belföldön:
Raktáron lévő termékek esetében  2-3 munkanap.
Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a rendelésben megadott email címre küldünk további tájékoztatást.

 

Házhoz szállítási információk

Belföldön:
A webáruházunk által kapott megrendeléseket  a DPD futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. A futárszolgálat a szállítás előtt jelzi a szállítás időpontját telefonon vagy sms-ben, meghiusúlt kézbesítés esetén a futár megkisérli további egy alkalommal a kézbesítést.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag
átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 
Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott e-mail elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Európai Unió területén:
A webáruházunk által felvett megrendeléseket  a DPD futárszolgálat kézbesíti. A csomagok
kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

 

 

FIZETÉSi INFORMÁCIÓK:

Utánvéttel történő teljesítés:
A terméket DPD Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetni. Az utánvét díja bruttó 490 Ft.

Utánvétes fizetésre Magyarországon kívüli megrendelés esetén nincs lehetőség. (Csak banki előreutalás, vagy bankkártyás fizetés.)


Előre utalás: (érintésmentes)
A megrendelt termék előre utalásos fizetése esetén a megrendelt termék és az szállítás költségét a visszaigazoló
e-mail-ben található számlaszámra szükséges megfizetni, a termék kiszállítási folyamata csak az összeg eladó számlájára való beérkeztét követően kezdődik meg.